Gondolatébresztő részletek Pál Feri atya előadásaiból
Felébredt gondolatok

Pálferi

Pálferi

Rengeteg pénzt adunk ki egy érzelemért

2009. május 30. - M. Laci

Félperces részlet egy tavaly novemberi előadásból.

Hát nem egy sómen...?

A bejegyzés trackback címe:

https://palferi.blog.hu/api/trackback/id/tr811153564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.06.24. 00:00:06

A Kármel kertjének nem kicsit elítélő véleménye Pál Feri előadásairól, külön kiemelve (és elemezve) ezt a videó:

hortuscarmeli.blogspot.com/2009/01/pal-ferenc-atya-avagy-hogy-kerul.html

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.06.25. 21:37:19

@elemes2:

Visszatérnék még Hortus Carmeli kritikájára (megpróbáltam a blogspot-on válaszolni neki, de úgy tűnik, nem követi a régebbi bejegyzéseket.)

Pál Feri előadásainak (előadássorozatainak) témája gyakran nagyon nehéz és komplex. A 70 perces előadások követése nagy odafigyelést igényel a hallgatóságtól -- ahogyan a figyelem fenntartása professzionális előadói képességeket igényel az előadótól. Ez a félperces részlet (bár elhangzik benne a tartalmi mondanivaló) Pál Feri előadói képességeit domborítja ki.

Visszaemlékezvén az egyetemi előadásokra megemelem a kalapom Csaszi mama tárgyi tudása előtt -- megtette, ami tőle telt, én mégis elvesztettem a fonalat néhány perc után, ezért nagyon kevés emlékem fűződik az általa elmondottakhoz. Orosz László atomfizika előadásai, ahogyan a szupravezetés kvantummechanikai modelljét emberközelve hozva ugrált az előadóteremben, maradandó élményt nyújtottak a hallgatóinak.
süti beállítások módosítása