Gondolatébresztő részletek Pál Feri atya előadásaiból
Felébredt gondolatok

Pálferi

Pálferi

Nők és férfiak: Mark Gungor videó

2010. november 09. - M. Laci

Mark Gungor poénos előadása a női és férfi agy különbözöségéről

www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM

(a műfaj sajátosságaiból adódó egyszerűsítésekkel)

A bejegyzés trackback címe:

https://palferi.blog.hu/api/trackback/id/tr762435547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Novák Gyula 2012.01.09. 07:46:40

Kedves Feri!
(Ha megengeded, hogy személyes ismeretség nélkül így szólítsalak.)
Úgy látom - és könyveid olvasása is erről győzött meg -, nagyon járatos vagy párkapcsolati problémákban.
Ha elkiáltom magamat: segítség!, mi a válaszod?
Üdvözöl: Novák Gyula

Mészáros Laci 2012.01.09. 08:28:38

Kedves Gyula,

Ezt a blogot Pálferihallgatóként kezdtem szerkeszteni akkor, amikor az előadások szövege még nem állt rendelkezésre írott formában. Feri atya nem jár erre...

Van egy www.palferi.hu oldal, ahol egy ideje az előadások teljes szövege elérhető (és kereshető). Közvetlenül Pálferit nem könnyű elérni (nagyon sokan keresik személyesen és sok csoportfoglalkozást is tart), talán gyorsabban célhoz érsz, ha meghallgatod a párkapcsolatokról szóló előadásokat és magadra (magatokra) ismersz valamelyik jellegzetes szituációban. Számomra nagyon hasznos volt a 2010 november-2011 február szakasz (kapcsolatteremtés nehézségei, kapcsolat fázisai, szükségszerű válságok) stb.

De nagyon személyes kérdéseket nem szerencsés blog comment kereteiben megbeszélni.
Üdv
Mészáros Laci

Novák Gyula 2012.02.15. 16:53:55

@Mészáros Laci:
Kedves Laci!
Nos, menjünk tovább! Valóban nem könnyű Pálferit elérni, ezért próbáltam így. Kíváncsi voltam, mi a reakciója, ha valaki segítségért kiált. Nem tudtam meg. Azt viszont igen, hogyan reagál arra, ha valaki személyesen, türelmes sorban állás után időpontot kíván kérni tőle januárban: egész 2012-ben nincs már szabad ideje. Aztán - látva a megütközést - javít: ebben a tanévben.
Egyre megy. Mondhatnánk, hogy no comment. Ámde: ezt egyikünk sem engedhetné meg magának, nemhogy egy pap!
Maradjunk abban: botrány. Előadásokon villogni, s ha személyes problémában kellene segíteni, arra nincs idő?! Melyik a fontosabb?
Szomorúan írom, de kiábrándultságomban már nem hallgathatok.
Üdvözöl: Novák Gyula

Mészáros Laci 2012.02.15. 17:23:55

@Novák Gyula:

Pálferi egy ember. Egy. Van valamennyi ideje és valamennyi belső energiája. Nagyon sok emberrel beszélget személyesen. Egyszer elmondta, hogy így, személyes beszélgetéseken évente hány embert tud meghallgatni. Nem sokat. Most csoportfoglalkozásokat vezet, így valamivel jobb a "hatásfoka."

Nem Pálferi az egyetlen ember, akivel felszabadító módon lehet beszélgetni. Van, akinek "nem jön be."

simesz 2012.04.21. 11:33:30

Kedves Gyula, en a vilag masik felerol hallgatom Feri eloadasait, nekem meg az lenne rossz, ha helyette beszelgetne...vagyunk ezzel igy meg paran. Ha figyelmesen hallgatod, meglatod, fogsz megoldasokat kapni a problemaidra. Erre is, hogy nem beszelget, lasd mostani eloadasok, szoval ez inkabb a Te rossz semadrol szol, nem Ferirol.
süti beállítások módosítása